‘Welkom in Kollum’-boekje

Terug naar homepagina

‘Welkom in Kollum’-boekje

Geplaatst op: 06-05-2019

KOLLUM – Age-Harm Hilboezen overhandigde op vrijdagmiddag 3 mei het eerste exemplaar van het nieuwe ‘Welkom in Kollum’-boekje aan wethouder Jelle Boerema en Arjen Mout namens de ondernemersvereniging Kollum.

Omdat deze toeristische gids al heel wat jaren uitgegeven wordt, weten de ondernemers dat dit een ideaal instrument is om bezoekers aan Kollum op te hoogte te stellen van alles wat en waar te doen is. De gids wordt verspreid onder bezoekers, die verblijven en overnachten op campings, jachthavens, Bed & Breakfast of bungalowparken in de regio.
Het informatieboekje laat ook dit jaar weer een aantal verbeteringen zien.

De informatie wordt overzichtelijk aangeboden en op een plattegrond worden de markante en interessante plekken uitgelicht. ‘Met dit handzame informatieboekje wordt het bezoekers makkelijk gemaakt om gastvrij Kollum te ontdekken’, aldus wethouder Boerema. De gids wordt gemaakt door het Kollumer bedrijf Muskiteers van Age-Harm Hilboezen.

De gemeente Noardeast-Fryslân ondersteunt het initiatief en heeft een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling ervan. Het doel is om meer bezoekers naar Kollum en de regio te trekken. Het gratis informatieboekje is op meerdere plaatsen gratis te verkrijgen zoals bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Kollum (Voorstraat 93).

D5p_BFiW4AEPqYv

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum