Voorstraat kleurt Oranje!!

Terug naar homepagina

Voorstraat kleurt Oranje!!

Geplaatst op: 02-06-2021

KOLLUM – Het EK voetbal start over een dikke week, reden genoeg om het centrum van Kollum deels in oranje kleuren om de steun aan het Nederlands elftal te tonen. Nederland doet voor het eerst in zeven jaar weer mee aan een eindronde. Het EK start op vrijdag 11 juni met de wedstrijd Turkije – Italië. Nederland speelt de zondag er op in Amsterdam tegen Oekraïne.

Omdat het om het 60-jarig jubileum van het EK gaat wordt het kampioenschap niet in één of twee landen, maar in elf landen gespeeld. Nederland speelt alle groepswedstrijden in Amsterdam. De andere twee tegenstanders in de poule zijn Oostenrijk en Noord Macedonië.

kollum oranje 001 kollum oranje 002

 

AGENDA

Zaterdag 17 Juli

Kollum culinair!

17 juli 2021 wordt er door de ondernemersvereniging HIM in Kollum een gezellige streekmarkt georganiseerd, Kollum culinair! Hier zullen de lokale winkeliers en verschillende andere standhouders hun heerlijke producten aanbieden. Hierbij moet u denken aan een lekker visje, diverse kruiden, jam, worst, pinda's, kaas, groente en meer! Ook zullen er diverse oude ambachten uitgeoefend worden op de Voorstraat. Dit alles onder live muziek van de Harry G blues band en Popkoor.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum