Volkstuintjes in het kader van NLdoet

Terug naar homepagina

Volkstuintjes in het kader van NLdoet

Geplaatst op: 02-06-2021

KOLLUM – Zaterdag 29 mei onder prachtig weersomstandigheden waren de vrijwilligers druk bezig bij het Volkstuinencomplex aan de Hesseweg te Kollum in het kader van NLdoet. De vrijwilligers in de huurders van de volkstuintjes plaatsten twee prachtige bloembakken en picknicktafel. In de pauze werd er even bij de picknicktafel gezellig koffie gedronken met een heerlijk gevulde koek.

De voordelen van een moestuin
Als je een beetje goede planning maakt kun je van april tot februari van de tuin eten. En daarnaast kun je natuurlijk ook invriezen, drogen, inmaken. Het is een gezonde hobby: je bent fysiek bezig, in de buitenlucht, je eet je zelfgeteelde groenten en fruit. Je betaalt per jaar, vind je het niets, dan kun je aan het einde van het jaar je tuin gewoon weer opzeggen en is er niets verloren; maar ben je een ervaring rijker en hoef je niet meer te verzinnen of te twijfelen. Het was het waard, of het was het niet waard.

Volkstuinencomplex aan de Hesseweg te Kollum zijn nog tuinen beschikbaar ieder die er nog belang bij hebben kunnen bellen naar tel: 06 27574409.

202005229NLdoet volkstuintjes Kollum (16)

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Zaterdag 17 Juli

Kollum culinair!

17 juli 2021 wordt er door de ondernemersvereniging HIM in Kollum een gezellige streekmarkt georganiseerd, Kollum culinair! Hier zullen de lokale winkeliers en verschillende andere standhouders hun heerlijke producten aanbieden. Hierbij moet u denken aan een lekker visje, diverse kruiden, jam, worst, pinda's, kaas, groente en meer! Ook zullen er diverse oude ambachten uitgeoefend worden op de Voorstraat. Dit alles onder live muziek van de Harry G blues band en Popkoor.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum