Verkoop dvd Het Kollumer Oproer nu van start

Terug naar homepagina

Verkoop dvd Het Kollumer Oproer nu van start

Geplaatst op: 09-01-2021

KOLLUM – De verkoop van de dvd “Salomon, het Kollumer Oproer” is van start gegaan. Deze DVD is een volledige weergave van een zeer groot multimedia spektakel over het verzet van 2 Friese leiders, Salomon Levy en Jan Binnes, tegen de Franse overheersing in het jaar 1797. Het verhaal speelt zich af in het heden en verleden. De cast bestaat uit Syb van der Ploeg, Piter Wilkens, Johannes Rypma, Thijs Meester, Marcel Smit, Meriyem Manders, Carla de Bruine en meer dan 150 figuranten.

De muziek wordt verzorgd door popgroep de Kast met Huub Heeringa en brassband Wilhelmina. Ruim 12000 bezoekers hebben vorig jaar juli dit openluchtspektakel gezien en waren super enthousiast. De hele voorstelling is professioneel gefilmd en gemonteerd en vanaf nu te koop voor slechts € 8,99.

DVD “Salomon, het Kollumer Oproer” is verkrijgbaar bij boekhandel Bruna te Kollum voor € 8,99.

U kunt de DVD bestellen door middel van:

  • - Bellen met 0511-452259
  • - Whatsapp: 06-22098760
  • - Mail: bruna8987@brunawinkel.nl

U kunt de DVD ophalen in de winkel of wij kunnen hem opsturen voor € 11,87 incl. verzendkosten. Bezorgen kan ook binnen een straal van 10 kilometer.

Kollumer oproer

AGENDA

Donderdag 07 Januari

Welkom in Kollum

In Kollum is altijd wat te doen! Door de aanhoudende coronacrisis zijn er momenteel geen georganiseerde activiteiten, maar stil zitten is er niet bij! Iedereen is welkom en ervaar wat Kollum te bieden heeft!

Gelukkig 2021

Gelukkig 2021

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum