Tweede Kollumer Online Shop Dag & Bingo!

Terug naar homepagina

Tweede Kollumer Online Shop Dag & Bingo!

Geplaatst op: 11-02-2021

KOLLUM – Ondernemersvereniging HIM in Kollum houden zaterdag 6 maart 2021 de tweede Online Shop Dag. Deze dag staat geheel in het teken van online shoppen en het zogenaamde click and collect, oftewel bestellen en afhalen. Alle ondernemers hebben deze dag mooie acties en aanbiedingen die de klant online of telefonisch kunnen bestellen. De bestellingen kunnen vaak nog diezelfde dag worden afgehaald of eventueel worden thuis bezorgd.

Als kers op de taart krijgen de klanten bij de bestelling bingokaarten om zondag 7 maart gratis mee te spelen met de online bingo! De eerste keer was een groot succes, dus vervolg kon niet uitblijven. Op www.beleefkollum.nl gaat de bingo die dag live via Youtube vanaf 15.30 uur. Aanvang van de bingo is 16.00 uur!

Via de live verbinding spelen we gezellig bingo met heel veel mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemende winkels en de ondernemersvereniging!! Wil je op de hoogte blijven van alle acties en de online bingo? Ga dan via facebook naar Kollumer Online Shop Dag of www.beleefkollum.nl

Graag tot ziens!!

fb

AGENDA

Moederdag staat weer voor de deur! Reden genoeg voor ondernemersvereniging HIM uit Kollum om de traditionele Moederdag actie te herhalen. Wie wil jij verrassen met een heerlijk en rijk gevuld ontbijt?

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum