Twee dagen Oktoberfest in Kollum

Terug naar homepagina

Twee dagen Oktoberfest in Kollum

Geplaatst op: 05-09-2019

KOLLUM – Op vrijdag 04 en zaterdag 05 oktober 2019 kunnen de dirndl of lederhose weer uit de kast met het grootse Oktoberfest in Kollum. Met echte bierpullen, skihut und Heidi’s zijn de omstandigheden meer dan goed om heel veel Spaβ te maken. Dit alles in de sfeervolle mega feesttent aan de Hesseweg in Kollum.

Twee dagen feest met op vrijdagavond 04 oktober “Café Bolle Jan, On tour!” met optredens van Danny Froger, Tom Haver, Eddy Walsh, Dave Miller en Ernst van Hartingsveldt. Op zaterdagavond 05 oktober staan geheel in Duitse sfeer op het podium “Die Manner”, DJ Rudy Ronalds en Otto Lagerfet. Toegang vanaf 18 jaar, aanvang op beide avonden om 20.30 uur.

Als klap op de vuurpijl kunt u voor één en/of beide avonden een vaste biertafel voor acht personen reserveren. Inclusief toegang en goed gevulde pullen bier!! Voor het reserveren van een tafel of voor meer informatie, kunt u terecht op www.paradisobar.nl. Wir sehen uns auf dem Oktoberfest!!

WhatsApp Image 2019-08-20 at 15.16.24

AGENDA

Zaterdag 18 Juli

Zomerprogramma 2020

Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek in het historisch centrum van Kollum.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum