Sloop brug Voorstraat Kollum begonnen

Terug naar homepagina

Sloop brug Voorstraat Kollum begonnen

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Maandag zijn de werkzaamheden aan de brug van de Voorstraat.in Kollum gestart. Dinsdag kwam er eerst nog een bijzonder bezoek op het project Kademuren Kollum. Op 92-jarige leeftijd kwam de dhr. Starkenburg van Starko de oude brug nog even bewonderen. Dertig  jaar geleden heeft dhr. Starkenburg deze mogen bouwen.

Uitvoering werkzaamheden
De brug wordt hierbij in twee gedeelte gebouwd zodat doorgaand verkeer op de Voorstraat mogelijk blijft. Dit begon maandag met het slopen van de 1e helft van de oude brug. Om dit veilig uit te voeren en een veilig situatie te creëren voor de omgeving stremmen we maandag overdag de brug wel voor het autoverkeer. Fietsers en Voetgangers kunnen er wel langs.

20190429-brug-Kollum-11-1024x768

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum