Samen kerk zijn in de van der Bijhal

Terug naar homepagina

Samen kerk zijn in de van der Bijhal

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Tijdens de Kollumer Katdagen werd er op zondagmorgen 28 april om 10.00 uur een dienst gehouden in de Van Der Bij Hal onder leiding van ds. Joh. Stander. Met medewerking van Brassband Wilhelmina die de samenzang begeleide tijdens de dienst. Het thema was Wie loopt met je mee.

Na de dienst was er gelegenheid samen een kopje koffie, thee of fris te drinken om nog even lekker bij te praten. Ook voor de kinderen van de basisschool was er onder leiding van de kindernevendienst een activiteit. Boven in de kantine kon men kleur print maken. De kerkdienst trok veel belangstelling.

Dit was tevens meteen de afsluiting van de Katdagen. De huurder van kantine sporthal Kollum Theo Witteven met zijn personeel verleende deze week alle medewerking bij de activiteiten.

20190428-kerkdienst-in-de-sporthal-147-1024x579

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum