Samen kerk zijn in de van der Bijhal

Terug naar homepagina

Samen kerk zijn in de van der Bijhal

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Tijdens de Kollumer Katdagen werd er op zondagmorgen 28 april om 10.00 uur een dienst gehouden in de Van Der Bij Hal onder leiding van ds. Joh. Stander. Met medewerking van Brassband Wilhelmina die de samenzang begeleide tijdens de dienst. Het thema was Wie loopt met je mee.

Na de dienst was er gelegenheid samen een kopje koffie, thee of fris te drinken om nog even lekker bij te praten. Ook voor de kinderen van de basisschool was er onder leiding van de kindernevendienst een activiteit. Boven in de kantine kon men kleur print maken. De kerkdienst trok veel belangstelling.

Dit was tevens meteen de afsluiting van de Katdagen. De huurder van kantine sporthal Kollum Theo Witteven met zijn personeel verleende deze week alle medewerking bij de activiteiten.

20190428-kerkdienst-in-de-sporthal-147-1024x579

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Donderdag 15 Augustus

Paalzitten in Kollum komt terug!!

Na zeven jaar is het “Paalzitten” weer terug in het centrum van Kollum. Paalzitten Kollum wordt georganiseerd in de laatste week van de bouwvak van 15 tot 17 augustus 2019 met een boordevol programma.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum