Presentatie toeristische gids Welkom in Kollum

Terug naar homepagina

Presentatie toeristische gids Welkom in Kollum

Geplaatst op: 15-06-2021

KOLLUM – Vrijdagmiddag om 13:00 uur, overhandigde Age-Harm Hilboezen samen met HIM voorzitter Arjen Mout aan wethouder Jelle Boerema van de gemeente Noardeast-Fryslan het eerste exemplaar van het nieuwe ‘Welkom in Kollum’ boekje. De handeling vond plaats bij camping Uit & Thuis in Kollum.

Sinds enige jaren wordt door de Ondernemersvereniging HIM een toeristische gids uitgegeven. Verspreiding vindt plaats onder bezoekers die verblijven en overnachten op campings, jachthavens, bed & breakfast of bungalowpark in de regio. Ook dit jaar verschijnt de gids in boekvorm. Het handzame pocket formaat van 10×15 centimeter zorgt ervoor dat het boekje makkelijk is mee te nemen..

De gemeente Noardeast-Fryslan ondersteunt het initiatief en heeft hieraan een bijdrage geleverd. Het doel is om meer bezoekers naar Kollum en de regio te trekken, bezoekers die langer blijven, meer besteden en tot herhalingsbezoek overgaan. Het boekje is gratis te verkrijgen bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Kollum (Voorstraat 93).

20210619toeristischegids kollum (2)

© Foto: Sake Beerstra

20210619toeristischegids kollum (4)

© Foto: Sake Beerstra

AGENDA

Vrijdag 13 Augustus

Jaarmarkt Centrum Kollum

Tot onze grote spijt gaat het zomerprogramma i.v.m. de maatregelen omtrent corona niet door. Alleen de jaarmarkt gaat wel door, zonder entertainment (Bertus Sipma). De grote bingoshow gaan we wederom online doen, de exacte datum is nog niet bekend.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum