Praxis in Kollum geopend

Terug naar homepagina

Praxis in Kollum geopend

Geplaatst op: 05-12-2018

KOLLUM – Woensdagochtend 5 december werd de nieuwe Praxis geopend. De opening werd verricht door Edwin Boonstra en Dick Bonsing. Na weken van klussen was het zo ver en heten ze iedereen van harte welkom bij Praxis Kollum.

Voorheen was dit een Formido bouwmarkt. De opening word gevierd met vier dagen vol spectaculaire openingsaanbiedingen en feestelijke activiteiten. Met ruim 2440m² hebben ze de meest complete doe-het-zelf winkel in de buurt. Met de vertrouwde gezichten, een nog groter assortiment aan goede en voordelige producten, maar ook met veel handige services.

Speciale openingsweek
Van woensdag 5 december t/m zaterdag 8 december 2018 krijg je 25% korting op bijna alles! Deze actie geldt exclusief in de nieuwe vestiging in Kollum.  Tevens is het ook het afscheid van Dick Bonsing, die vele dienstjaren aanwezig was.

DSC_0103-630x359

AGENDA

Donderdag 15 Augustus

Paalzitten in Kollum komt terug!!

Na zeven jaar is het “Paalzitten” weer terug in het centrum van Kollum. Paalzitten Kollum wordt georganiseerd in de laatste week van de bouwvak van 15 tot 17 augustus 2019 met een boordevol programma.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum