Potentiële koper voor gemeentehuis Kollum?

Terug naar homepagina

Potentiële koper voor gemeentehuis Kollum?

Geplaatst op: 01-04-2020

Aan alle inwoners van Oud-Kollumerland,

Afgelopen week heeft u in het Nieuwsblad van Noordoost-Friesland en de Kollumer krant kunnen lezen, dat er een potentiële koper zou zijn voor het gemeentehuis in Kollum. Wie de belangstellende koper is, is ons nog niet bekend. Het is ook nog absoluut niet duidelijk of het gemeentehuis ook inderdaad aan de potentiële koper verkocht zal gaan worden. Het gemeente bestuur van Noardeast-Fryslân is eigenaar van het gebouw en neemt ook uiteindelijk de beslissing aan wie het verkocht zal gaan worden.

Wij waren als bestuur van Plaatselijk Belang Kollum gevraagd om mee te denken over de invulling van dit prachtige pand en wij vonden het ontzettend belangrijk om daarin ook de mening van jullie als inwoners van het vroegere Kollumerland te vragen. Wij hebben daartoe een enquête ontwikkeld, die we graag met jullie zouden willen delen. We kunnen dat nu niet doen, we zullen eerst duidelijkheid nodig hebben of de potentiële koper ook een bod gaat doen. Zodra we meer informatie hebben, laten we dat weten via onze facebook pagina. Daarnaast delen wij dit bericht ook met RTVNOF en Beleefkollum.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur Plaatselijk Belang Kollum

zzz Gemeentehuis Kollumerland

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum