Hertenkamp

13698166_1720253871569864_647816762016955433_o

Het hertenkamp is een geweldig mooie trek- pleister en recreatieplaats in Kollum. Het is en blijft een mooie locatie om te bezoeken. Naast een grote groep herten zijn er ook geiten, eenden, ganzen, vogels, pony’s, alpaca’s, pauwen en konijnen. Het hertenkamp Kollum valt onder de verantwoordelijkheid van Plaatselijk Belang Kollum. Het doel is om deze rustgevende recreatieplek te laten uitgroeien tot één van de ontmoetingsplaatsen in Kollum. Jong en oud komen langs om de dieren te zien, te aaien en te voeren, maar ook voor een praatje en gezelligheid.

De dagelijkse zorg voor de dieren en het onderhoud van het sfeervolle terrein wordt gedaan door vele vrijwilligers. Het hertenkamp bestaat uit drie delen. Een openbaar gedeelte met een kantine, een moderne speeltuin en diverse fruitbomen. Daarnaast zijn er twee grote dierenweides, waarbij ook één dierenverblijf toegankelijk is voor publiek. Op deze manier kunnen de bezoekers (jong en oud) dichterbij of zelfs tussen de verschillende dieren komen.

In het jaar 2016 is een moderne speeltuin gerealiseerd op het terrein. Dagelijks komen veel kinderen met hun (groot)ouders op bezoek en genieten volop!! Het hertenkamp is gelegen aan de Adje Lambertszlaan 2 in Kollum, gelijk naast het Witwaterbos en het Wilhelminapark. Dagelijks geopend voor iedereen en altijd gratis toegang!!

 

AGENDA

Zaterdag 24 Oktober

It Gelok fan Fryslân

Op 24 en 25 oktober komt "It gelok fan Fryslân" naar Kollum! Een avontuurlijke theatrale audio-wandeltocht die alle zintuigen opent en je laat voelen waar je allemaal gelukkig van kunt worden! Aan de hand van een speciaal voor deze wandeltocht geschreven geluksgedicht maken we een theatrale audio-wandeltocht. Voor de inwoners van Kollum, maar ook voor iedereen van ver daarbuiten.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum