Plaatselijk Belang Kollum ontvangt Rabobank Clubkas cheque

Terug naar homepagina

Plaatselijk Belang Kollum ontvangt Rabobank Clubkas cheque

Geplaatst op: 14-07-2017

KOLLUM – Namens de Rabobank Clubkas Campagne heeft het Plaatselijk Belang Kollum donderdag een cheque ontvangen ter waarde van bijna 900 euro.  Het geld komt ten goed aan de exploitatie van de hertenkamp. Twee weken lang konden leden van Rabobank Drachten Friesland Oost stemmen op hun favoriete vereniging. En dat is gedaan! Plaatselijk Belang Kollum ontving maar liefst 177 stemmen. Iedereen heel erg bedankt voor uw stem! 

Rabobank Clubkas Campagne
De coöperatieve gedachte van de Rabobank is dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom zoekt de Rabobank op verschillende manieren verbinding met de lokale samenleving, onder andere via sponsoring en coöperatief dividend. In 2017 heeft de bank de Rabobank Clubkas Campagne geïntroduceerd. Leden van Rabobank Drachten Friesland Oost hebben in deze campagne inspraak op de verdeling van het beschikbare budget. Elk lid krijgt vijf stemmen om uit te brengen op zijn of haar favoriete clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage.

IMG-20170713-WA0012

AGENDA

Woensdag 25 April

De Kollumer Katdagen

Van woensdag 25 april 2018 tot en met zondag 29 april staan de jaarlijkse Kollumer Katdagen weer gepland. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld voor iedereen

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum