Oranje Comité Kollum last activiteiten op Koningsdag af

Terug naar homepagina

Oranje Comité Kollum last activiteiten op Koningsdag af

Geplaatst op: 17-03-2020

KOLLUM – Het bestuur van het Oranje Comité Kollum heeft besloten om de door hun georganiseerde activiteiten op Koningsdag af te gelasten in verband met de uitbraak van het Coronavirus. Wij betreuren dit ten zeerste, maar gezien de ontwikkelingen, kunnen wij niet anders. Wanneer we naar de ontwikkelingen in andere landen kijken, gaat het virus nog wel even aanhouden. Met deze kennis is het lastig om de voorbereidingen voor de Koningsdag door te zetten en kosten te maken. Het bestuur stelt de gezondheid van de vrijwilligers en dorpsgenoten voorop.

Bestuur Oranje Comité Kollum

20150427 JB Optocht Kollum 013

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen komend half jaar (tot en met juni) moeten cancelen. De risico’s zijn simpelweg te groot.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum