Oplevering Kindcentrum aan het stichting bestuur

Terug naar homepagina

Oplevering Kindcentrum aan het stichting bestuur

Geplaatst op: 21-07-2020

KOLLUM – Op 10 oktober 2019 is de bouw van het Kindcentrum in Kollum van start gegaan. Woensdag 15 juli 2020 om 12.00 uur was de overdracht en ondertekening van het Kindcentrum aan stichting kindcentrum. De ondertekening vond plaats in de nieuwe school gebouw in werd ondertekend door: Dijkstra Draaisma, en de voorzitter Sierd de Bruin van het stichting kindcentrum.

De beide scholen OSB Prof. Çasimir school, Koningin Juliana school en Tiko (peuterspeelzaal en BSO/VSO) starten na de zomervakantie in dit prachtige nieuwe centrum. Het gebouw heeft van buitenaf en binnen een frisse en ruime uitstraling. Iedereen is van mening dat de realisatie van het Kindcentrum in deze regio een geweldige aanwinst is voor de leefbaarheid van Kollum

Het door Kristinsson Architecten ontworpen en door Dijkstra Draaisma gerealiseerde Kindcentrum is gas loos en levert, door plaatsing van onder andere zonnepanelen en lucht-water warmtepompen, een positieve bijdrage aan de duurzame toekomst van onze kinderen.

Tevens wordt er op dit moment hard gewerkt aan de schoolomgeving. Dit wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen het Kindcentrum Kollum, Plaatselijk belang Kollum en de gemeente Noardeast-Fryslân. Bij het Kindcentrum wordt een uniek speel- beleef- en beweegpark voor het gehele dorp gerealiseerd.

20200715-oplevering-Kindcentrum-3

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Zaterdag 18 Juli

Zomerprogramma 2020

Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek in het historisch centrum van Kollum.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum