Open dag Hertenkamp Kollum

Terug naar homepagina

Open dag Hertenkamp Kollum

Geplaatst op: 22-09-2018

KOLLUM – Zaterdag 22 september was er weer een open dag in het hertenkamp in Kollum. Deze dag begon met in de ochtend een leuke speurtocht voor alle basisschool jeugd in het Centrum van Kollum. Vanaf 13.30 uur waren startte de open dag op het hertenkamp en na alle regenbuien werd het gelukkig in de middag droog.

Mede in het kader van Burendag werd deze open dag gehouden. Om 14.00 uur vond de officiële opening plaats van de speeltuin. De handeling werd verricht door wethouder P. Maasbommel. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Aansluitend was het tot 16.00 uur Open dag op het hertenkamp met pony ritjes, bellenblaas, muziek, schminken en een speciaal optreden van Kindertheater Marikesj. Het werd een drukke en gezellige middag.

 

AGENDA

Op 4,5,6,7 en 8 juli 2019 vindt op het Maartensplein te Kollum ’s avonds een uniek spektakel plaats gebaseerd op het zogenaamde Kollumer Oproer uit 1797.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum