Meld lokale initiatieven

Terug naar homepagina

Meld lokale initiatieven

Geplaatst op: 25-03-2020

KOLLUM – We zijn de laatste week met zijn allen door het corona virus in een situatie terecht gekomen die grote impact heeft op ons dagelijks leven. Veel is onzeker en we proberen ons aan te passen naar de omstandigheden. In onze regio is er veel saamhorigheid en hebben we oog voor elkaar en voor kwetsbare mensen. Er wordt door familie en buren veel voor elkaar gedaan, aangevuld met hulp en aandacht vanuit de kerken, de Doarpsomtinkers en andere organisaties.

Juist nu hebben mensen die digitaal niet zo sterk zijn en een slecht netwerk hebben onze aandacht nodig. Lokale hulp zonder fysiek contact bij bijvoorbeeld boodschappen halen, rondbrengen van medicijnen, huisdieren uitlaten of simpelweg een telefoontje om eenzaamheid te doorbreken.

Er zijn velen die graag iets willen doen en initiatieven nemen. Samen met Het Bolwerk hebben we als Timpaan Welzijn een digitaal platform ingericht, met een overzicht van diverse initiatieven. Dit platform zal de komende weken een actuele verzameling laten zien van zowel lokale als landelijke initiatieven, die worden gepresenteerd op de site van Het Bolwerk; https://het-bolwerk.eu/lokale-initiatieven

Om dit platform actueel te houden hebben wij ook uw hulp nodig. Wij willen u vragen om initiatieven in uw dorp aan ons door te geven. Deze initiatieven plaatsen wij op de website van Het Bolwerk om mensen lokaal een overzicht te geven, waar ze hulp kunnen vragen maar ook hulp kunnen bieden. Daarnaast kunnen de ideeën kunnen ook weer een vliegwiel en voorbeeld zijn voor andere dorpen.

Indien u initiatieven aan wilt melden voor de website, mail dit dan naar a.boonstra@timpaanwelzijn.nl

Timpaan Welzijn

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen komend half jaar (tot en met juni) moeten cancelen. De risico’s zijn simpelweg te groot.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum