Louw Detmar nam afscheid van het Hertenkamp

Terug naar homepagina

Louw Detmar nam afscheid van het Hertenkamp

Geplaatst op: 28-12-2019

KOLLUM – Wegens problemen met zijn gezondheid nam Louw Detmar vrijdagmorgen 27 december afscheid van zijn hertenkamp in Kollum. Bij dit afscheid waren familie en enkele vrienden van Louw, de andere vrijwilligers van het hertenkamp en enige bestuursleden van Plaatselijk Belang Kollum aanwezig. Paul Maasbommel (voorzitter van Plaatselijk Belang) hield een toespraak, waarin hij Louw bedankte voor zijn inzet voor het hertenkamp en gaf hem hiervoor een cadeaubon. Vervolgens kreeg Louw nog een aantal cadeau`s van andere aanwezigen. Daarna werd er gezellig nagepraat tijdens het genot van koffie en gebak.

Louw is een sociale en enthousiaste man en is bij heel veel mensen in Kollum bekend. Hij houdt van een praatje en dat was op het hertenkamp dan ook duidelijk te zien; hij sprak met vele bezoekers en kinderen noemden hem daar ook wel Louw of pake Louw. Hij heeft zich 13 jaar voor het hertenkamp ingezet. Hij voerde de dieren, lette op hun gezondheid, riep zo nodig de hulp van een dierenarts in ; hij deed verder vele klussen op en om het hertenkamp, kocht voer in, haalde zo nodig klusmaterialen op.

Samen met de andere vrijwilligers werden veel klussen geklaard, waarbij er ook tijd was voor een gezellig bakje koffie! Met elkaar werd er voor gezorgd, dat het hertenkamp er prima uit zag. De vrijwilligers zullen Louw missen. Louw zal het hertenkamp ook erg missen, maar hij is heel blij met zijn opvolgers Martine van Dienst en Anne Wobbes. Louw Detmar is ook jaren actief geweest als bestuurslid van Plaatselijk Belang Kollum. Op woensdag 20 maart 2019 heeft hij daarvan afscheid genomen tijdens de jaarvergadering.

AGENDA

Vrijdag 24 April

De Kollumer Katdagen

Van vrijdag 24 april 2020 tot en met maandag 27 april staan de jaarlijkse Kollumer Katdagen weer gepland. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud!

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum