Lid worden

“Samen bereiken we meer, samen kunnen we Kollum op de kaart zetten.”

Het grote voordeel aan een lidmaatschap bij de ondernemingsvereniging HIM is de samenwerking tussen de leden. Je wordt onderdeel van een groot netwerk. Hierdoor kunnen we elkaar helpen, stimuleren en motiveren. Ideeën kunnen op tafel worden gelegd, naar problemen wordt gekeken en samen wordt aan oplossingen gewerkt.

Collectief voordeel
Als collectief sta je sterker dan alleen. We hebben een betere uitgangspositie in overleg met de gemeente en andere instanties. We kunnen hierdoor makkelijker gezamenlijke belangen behartigen. Als lid van de vereniging deel je mee in de voordelen zoals korting op energiekosten of bij verzekeringen e.d.

Naamsbekendheid creëren
Bewoners van- en bezoekers aan Kollum kijken op de site om op de hoogte te blijven van wat er in het dorp plaatsvindt. Regelmatig wordt de website ge-update met actuele nieuwsitems en bijzonderheden over Kollum. Elk lid van de vereniging krijgt de mogelijkheid om zich voor te stellen op de website, ook is er plaats voor advertenties. Bij de door de H.I.M georganiseerde evenementen zijn er ook altijd sponsormogelijkheden.

Wilt u ook lid worden van ondernemersvereniging HIM en profiteren van de voordelen? U kunt zich vrijblijvend laten informeren door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

AGENDA

Zaterdag 24 Oktober

It Gelok fan Fryslân

Op 24 en 25 oktober komt "It gelok fan Fryslân" naar Kollum! Een avontuurlijke theatrale audio-wandeltocht die alle zintuigen opent en je laat voelen waar je allemaal gelukkig van kunt worden! Aan de hand van een speciaal voor deze wandeltocht geschreven geluksgedicht maken we een theatrale audio-wandeltocht. Voor de inwoners van Kollum, maar ook voor iedereen van ver daarbuiten.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum