Lid worden

“Samen bereiken we meer, samen kunnen we Kollum op de kaart zetten.”

Het grote voordeel aan een lidmaatschap bij de ondernemingsvereniging HIM is de samenwerking tussen de leden. Je wordt onderdeel van een groot netwerk. Hierdoor kunnen we elkaar helpen, stimuleren en motiveren. Ideeën kunnen op tafel worden gelegd, naar problemen wordt gekeken en samen wordt aan oplossingen gewerkt.

Collectief voordeel
Als collectief sta je sterker dan alleen. We hebben een betere uitgangspositie in overleg met de gemeente en andere instanties. We kunnen hierdoor makkelijker gezamenlijke belangen behartigen. Als lid van de vereniging deel je mee in de voordelen zoals korting op energiekosten of bij verzekeringen e.d.

Naamsbekendheid creëren
Bewoners van- en bezoekers aan Kollum kijken op de site om op de hoogte te blijven van wat er in het dorp plaatsvindt. Regelmatig wordt de website ge-update met actuele nieuwsitems en bijzonderheden over Kollum. Elk lid van de vereniging krijgt de mogelijkheid om zich voor te stellen op de website, ook is er plaats voor advertenties. Bij de door de H.I.M georganiseerde evenementen zijn er ook altijd sponsormogelijkheden.

Wilt u ook lid worden van ondernemersvereniging HIM en profiteren van de voordelen? U kunt zich vrijblijvend laten informeren door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum