Kerstviering op het hertenkamp Kollum

Terug naar homepagina

Kerstviering op het hertenkamp Kollum

Geplaatst op: 23-12-2018

KOLLUM – Vrijdagmiddag 21 december was er kerstviering in het hertenkamp in Kollum een sprookjesachtige kerstsfeer in deze donkere dagen voor kerst en met een sfeervolle verlichting met een prachtige aan gekleed geheel.

Zo was er een levende kerststal, in de kerststal zaten ook nog twee manden vlechters, er werd heerlijke snert opgediend door ds. Joh Stander en warme chocolademelk, vuurkorven & kaarsjes en diverse stands met prachtige kerst stukjes. Daarnaast zijn er optredens van het engelenkoor en veel kerstmuziek. De mooie levende kerststal in het hertenkamp die kreeg veel bekijks. Voor elk wat wils dus!

Door het droge weer en niet te koud waren er toch nog veel mensen met kinderen op afgekomen. Rond 20.00 uur werd eraf gesloten. Voor de organisatie was het een geslaagde kerstviering.

20181221-kerst-hertenkamp-47-1024x581

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 20 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 20 mei tot en met 23 mei 2019. De start van de 10 km is elke dag van 17.30 tot 18.00 uur, de start van de 5 km is elke dag om 18.00 uur.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum