In memoriam: Louw Detmar

Terug naar homepagina

In memoriam: Louw Detmar

Geplaatst op: 28-04-2020

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze gewaardeerde dorpsgenoot Louw Detmar. Na een periode van hoop en vrees kwam hij zaterdag 25 april 2020 op 71-jarige leeftijd te overlijden. Louw was, naast vader en opa, het gezicht van het hertenkamp in Kollum.

definitief

Louw was een sociale en enthousiaste man en is bij heel veel mensen in Kollum bekend. In maart 2007 nam Louw zitting in het bestuur van Vereniging Plaatselijk Belang Kollum. Hij hield van een praatje en dat was op het hertenkamp dan ook duidelijk te zien; hij sprak met vele bezoekers. Kinderen noemden hem daar dan ook wel Louw of pake Louw. Hij heeft zich 13 jaar voor het hertenkamp ingezet. Ook was Louw actief betrokken bij diverse activiteiten zoals het Drakenbootfestival, Sail Kollum, de Krystkuier en “Doch it foar dyn doarp”.

Wij zullen hem missen, maar niet vergeten. Wij wensen de familie Detmar heel veel sterkte de komende tijd. Terug kijkend op de vele mooie momenten is louw naar z’n laatste rustplaats gebracht op kerkhof Nijenhof te Oudwoude

 

WhatsApp Image 2020-05-02 at 17.04.03 (1)

 

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum