“Het voelt als een warm modderbad!”

Terug naar homepagina

“Het voelt als een warm modderbad!”

Geplaatst op: 28-05-2021

KOLLUM – Op Camping It Dreamlân in Kollumerpomp hebben eigenaren Minke Schouten en Robert de Wit het afgelopen jaar met lede ogen aangezien hoe de kunst- en cultuursector een harde klap te verduren kreeg; geen werk en dus geen inkomen. Alles kwam tot stilstand vanwege de coronacrisis. Om mensen die werkzaam zijn in die sector even op te laten laden stellen Minke en Robert deze zomer 25 weken lang op hun camping kostenloos hun knusse Story Station ter beschikking. Zodat al die creatieve mensen een weekje hun batterij weer op kunnen laden op deze “plak foar dreamers”.

Een ontzettend sympathiek gebaar voor een hard getroffen sector. Dat vinden ook 15 winkeliers in Kollum die daarom een “verwentas” hebben samengesteld die de gasten van de Story Station vanaf vandaag aangeboden krijgen. Zo willen deze ondernemers ook hun steun aan de kunst- en cultuursector laten zien en ze laten genieten van wat Kollum te bieden heeft. De gasten van de Story Station krijgen onder andere een kopje koffie met gebak, een suikerbrood, een ijsje, een wasbeurt voor de auto en een heerlijk gezichtsmasker aangeboden.

Het eerste tasje werd namens de ondernemers aangeboden door Sandra Bruins aan theatermaakster Emke Idema, die op dit moment in de Story Station verblijft. Emke was zeer verrast door dit gebaar en noemt het, na 4 dagen van bijna onafgebroken regen, “een warm modderbad”. En ze vult aan: “ik val echt met mijn neus in de modder!”.

#trotsopkollum
Meer info op www.itdreamlan.nl

!cid_D866F978-CF28-4738-9D31-D6E73DAF8774

Op de foto: Sandra Bruins overhandigt het eerste tasje aan theatermaakster Emke Idema

AGENDA

Zaterdag 17 Juli

Kollum culinair!

17 juli 2021 wordt er door de ondernemersvereniging HIM in Kollum een gezellige streekmarkt georganiseerd, Kollum culinair! Hier zullen de lokale winkeliers en verschillende andere standhouders hun heerlijke producten aanbieden. Hierbij moet u denken aan een lekker visje, diverse kruiden, jam, worst, pinda's, kaas, groente en meer! Ook zullen er diverse oude ambachten uitgeoefend worden op de Voorstraat. Dit alles onder live muziek van de Harry G blues band en Popkoor.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum