“Het dak er af” in de Colle

Terug naar homepagina

“Het dak er af” in de Colle

Geplaatst op: 03-02-2019

KOLLUM – Op vrijdagavond 1 februari en zaterdagavond 2 februari waren er weer twee swingende show- en dansavonden in de Colle te Kollum! De organisatie lag opnieuw in de vertrouwde handen van de oud-leden van TLM. Dit keer was het thema “het dak er af” met weer de gebruikelijke grootse optredens met veel show elementen. Op veler verzoek werd ook de komische noot weer toegevoegd.

Als ondersteuning van deze twee spetterende avonden werden een aantal lokale bekendheden geregeld zoals Johnny de Vries, DJ Syb en Elske Hoekstra. Op het podium werd een avond vullend programma neergezet. Het massaal toegestroomde publiek genoot volop. Door de inzet van de leden en natuurlijk niet te vergeten de vele steun van de sponsoren en vrijwilligers was er ook dit jaar weer een muzikale avond mogelijk.

20190131-TLM-295-1024x581

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Donderdag 15 Augustus

Paalzitten in Kollum komt terug!!

Na zeven jaar is het “Paalzitten” weer terug in het centrum van Kollum. Paalzitten Kollum wordt georganiseerd in de laatste week van de bouwvak van 15 tot 17 augustus 2019 met een boordevol programma.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum