Grootschalige aanpak Diepswallen begonnen

Terug naar homepagina

Grootschalige aanpak Diepswallen begonnen

Geplaatst op: 27-01-2019

KOLLUM – Maandag 28 januari start aannemer Koninklijke Oosterhof Holman (Beton- en waterbouw) met de werkzaamheden aan de Ooster- en Westerdiepswal te Kollum. De kaden, bruggen, en omgeving worden de komende tijd compleet vernieuwd.

Historisch karakter
De gemeente Noardeast-Fryslân laat het historische centrum van Kollum in oude luister herstellen. Bovendien wordt het centrum over het water beter bereikbaar. In het najaar van 2018 is de riolering hersteld. Komende week begint de aannemer met het vervangen van de brug aan de Voorstraat.

Ontwerp
De toekomstige situatie is samen met de omwonenden, het plaatselijk belang, en de ondernemersvereniging HIM in een visiedocument vastgelegd. Naar verwachting is de reconstructie juni 2019 afgerond. Gedurende de werkzaamheden blijft de omgeving van de Ooster- en Westerdiepswal bereikbaar.

zzz centrum Kollum (2)

AGENDA

Donderdag 15 Augustus

Paalzitten in Kollum komt terug!!

Na zeven jaar is het “Paalzitten” weer terug in het centrum van Kollum. Paalzitten Kollum wordt georganiseerd in de laatste week van de bouwvak van 15 tot 17 augustus 2019 met een boordevol programma.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum