Dorrie Hilboezen winnares paalzitten 2019

Terug naar homepagina

Dorrie Hilboezen winnares paalzitten 2019

Geplaatst op: 20-08-2019

KOLLUM – Zaterdagavond exact om 22:00 uur mochten na 60 uren de paalzitters hun paal verlaten. Annie Bosma heeft om 10 voor 5 zaterdagmiddag helaas moeten besluiten om te stoppen. Het was niet verantwoord om door te gaan. De andere drie bleven zitten. Zaterdagavond was het met heel veel publiek één groot feest!

Als eerste werd om tien uur voor Mike Boorsma de ladder klaargezet, zodat hij zijn zitplaats kon verlaten. Daarna was Durk Postma aan de beurt en als laatste Dorrie Hilboezen.

De prijsuitreiking werd gedaan door voorzitter Cor Hellinga. De kinderen van Annie Bosma werden even naar voren geroepen en kregen voor hun moeder ook een prachtig bos bloemen en zij bedankten namens hun moeder iedereen voor de steun. Als derde was geëindigd Durk Postma, die het overdag best wel zwaar heeft gehad, maar met ondersteuning van iedereen is het toch gelukt. Hij had 3 uren, 18 minuten en 24 seconden pauze tijd genomen. Tweede werd Mike Boorsma met 3 uren 17 minuten en 49 seconden. De winnares was Dorrie Hilboezen, die slechts 3 uren 9 minuten en 18 seconden heeft gebruikt voor pauze.

Na afloop bedankte Dorrie iedereen van de organisatie, familie en publiek voor de ondersteuning van hen en zij maakte bekend, dat het gewonnen bedrag van haar gedoneerd wordt aan de Maarten van der Weijden Foundation.

De deelnemers hebben een enorme prestatie neergezet, want het weer was af en toe niet al te best. Vooral de nachten waren erg koud.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagd evenement.

20190817-paalzitten-1-1-1024x576

© Foto: Jantsje Wiersma / rtvnof.nl

AGENDA

Zaterdag 18 Juli

Zomerprogramma 2020

Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek in het historisch centrum van Kollum.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum