De Buurtkamer Kollum

Terug naar homepagina

De Buurtkamer Kollum

Geplaatst op: 20-09-2019

KOLLUM – Wist u dat er sinds juli ook een Buurtkamer in Kollum geopend is? De Buurtkamer is een plek voor iedereen die het fijn vindt om andere mensen te ontmoeten! Onder de mensen, een kopje koffie/thee (€0,50) en bij interesse deelnemen aan een activiteit. Met elkaar zorgen we voor een fijne sfeer in de Buurtkamer.

De Buurtkamer is te vinden in de kringloopwinkel van Raderwerk (Voorstraat 122 in Kollum). Iedere woensdag is de Buurtkamer open van 10:00 tot 12:00 uur.

Tijdens openingstijden kun je vrij in- en uitlopen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De Buurtkamer Kollum is een initiatief van inwoners, Stichting AanZet, Raderwerk en Timpaan. Met elkaar samen met andere organisaties wordt er vorm gegeven aan de Buurtkamer. Voor meer informatie: neem contact op via 06-24781330, e-mail naar info@debuurtkamer.com of kijk op www.debuurtkamer.com.

Buurtkamer

AGENDA

In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken op vrijdag 25 oktober 2019 de meest enge karakters tijdens de horrortocht van Kollum. Een griezelige tocht met een gezellige afterparty! Het thema van deze eerste spokentocht is “The Clinic”.

Intocht Sinterklaas 2019

Intocht Sinterklaas 2019

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum