De Buurtkamer Kollum

Terug naar homepagina

De Buurtkamer Kollum

Geplaatst op: 20-09-2019

KOLLUM – Wist u dat er sinds juli ook een Buurtkamer in Kollum geopend is? De Buurtkamer is een plek voor iedereen die het fijn vindt om andere mensen te ontmoeten! Onder de mensen, een kopje koffie/thee (€0,50) en bij interesse deelnemen aan een activiteit. Met elkaar zorgen we voor een fijne sfeer in de Buurtkamer.

De Buurtkamer is te vinden in de kringloopwinkel van Raderwerk (Voorstraat 122 in Kollum). Iedere woensdag is de Buurtkamer open van 10:00 tot 12:00 uur.

Tijdens openingstijden kun je vrij in- en uitlopen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De Buurtkamer Kollum is een initiatief van inwoners, Stichting AanZet, Raderwerk en Timpaan. Met elkaar samen met andere organisaties wordt er vorm gegeven aan de Buurtkamer. Voor meer informatie: neem contact op via 06-24781330, e-mail naar info@debuurtkamer.com of kijk op www.debuurtkamer.com.

Buurtkamer

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum