“Buitengewoon mooi” is open en vernieuwd!

Terug naar homepagina

“Buitengewoon mooi” is open en vernieuwd!

Geplaatst op: 06-10-2018

KOLLUM – Verrassend veelzijdig zijn wij geworden met onze vernieuwde winkel aan de Voorstraat en de Mr.Andreaestraat in Kollum. Één winkel, twee ingangen. Vanaf nu is er in de dameskleding altijd een merk wat bij jou past. Vind je kleding shoppen lastig? Wij hebben alle aandacht voor jou en helpen je graag.

Ook de samenwerking met www.gewoonknus.nl hebben we uitgebreid. We bieden een breder assortiment om al jullie huiskamers gezellig, stijlvol maar vooral ‘eigen’ te maken. Meubels, woonaccessoires, verlichting we hebben het allemaal. Je kunt voor een klein bedrag een kleuradvies aanvragen en zelfs in de maanden oktober en november is deze op vrijdagavond helemaal gratis. Afspraak is wel verreist. Daarnaast hebben we een groot assortiment in klokken, wat best uniek is in deze tijd… De cadeauafdeling hebben we ook flink aangepakt. Je vind er altijd iets leuks of iets lekkers voor de man of de vrouw. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht. Zo kun je straks terecht voor de handigste babyflesjes e.d. ooit van Zweedse afkomst. Prachtig vormgegeven en super veilig en handig! Ook voor de zakelijke klant hebben we flink uitgebreid. Kerstpakketten, relatiegeschenken, wij verzorgen het allemaal!

Tijdens deze openingsweek is het extra feestelijk shoppen bij Buitengewoon Mooi. Bij aankoop vanaf 50,- ga je al naar huis met een leuk cadeau van Zusss en vanaf 75,- zelfs een leuke shawl. Altijd willen weten welke spijkerbroek je moet kopen? Kom vrijdagavond langs en leer alles over welk model het beste bij jou past. Inspiratieloos? Dan is het zaterdag zeker gezellig om te komen shoppen. We houden modeflitsen en laat je adviseren door onze stylistes.
We willen een aanwinst voor de omgeving zijn en we zoeken continu de samenwerking met collega ondernemers om samen sterk te staan. We zijn erg trots op het resultaat maar zonder onze klanten hadden we dit alleen maar kunnen dromen. Daarom dank aan jullie! Na 2,5 jaar bestaan hebben we dit kunnen bereiken, twee verbouwingen en een gewonnen Award….TROTS!

  • Team Buitengewoon mooi: Tineke Kuipers van Zwieten, Sietse Kuipers, Bas Kuipers, Annet Lautenbach, Famke Klaver, Sjoukje Pilat, Ytsje Westra en Bea Veenbaas.
  • Team Gewoon knus: Gea Bos-Waaksma, Paul Bos en Anneke Beerstra.

 

WhatsApp Image 2018-10-05 at 08.44.48

Team buitengewoon mooi en team Gewoon knus

AGENDA

Op 4,5,6,7 en 8 juli 2019 vindt op het Maartensplein te Kollum ’s avonds een uniek spektakel plaats gebaseerd op het zogenaamde Kollumer Oproer uit 1797.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum