Bijzonder bankje geplaatst in hertenkamp Kollum

Terug naar homepagina

Bijzonder bankje geplaatst in hertenkamp Kollum

Geplaatst op: 06-05-2019

KOLLUM – Vrijdagmiddag 3 mei werd er een bijzonder bankje geplaatst in het hertenkamp in Kollum door gemeentewerken. Het is een cadeau van de gemeente Kollumerland c.a. als afscheidscadeau.

Ieder dorp in de gemeente krijgt van de gemeente een bankje cadeau. De bank is gemaakt door leerlingen van de leergangen Bouw VMBO- Basisberoeps en VMBO- Kaderberoeps van het Lauwers College in Kollum. De afgelopen maanden hebben zij tijdens een leerproject deze bankjes zelf ontworpen en geproduceerd.

De bankjes bestaan uit twee zetels met een tafel die is ingericht als dambord . De zelf ontworpen damschijven zijn geproduceerd met behulp van een 3D-printer.

20190503-hertenkamp-9-1024x581

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum