Bijzonder bankje geplaatst in hertenkamp Kollum

Terug naar homepagina

Bijzonder bankje geplaatst in hertenkamp Kollum

Geplaatst op: 06-05-2019

KOLLUM – Vrijdagmiddag 3 mei werd er een bijzonder bankje geplaatst in het hertenkamp in Kollum door gemeentewerken. Het is een cadeau van de gemeente Kollumerland c.a. als afscheidscadeau.

Ieder dorp in de gemeente krijgt van de gemeente een bankje cadeau. De bank is gemaakt door leerlingen van de leergangen Bouw VMBO- Basisberoeps en VMBO- Kaderberoeps van het Lauwers College in Kollum. De afgelopen maanden hebben zij tijdens een leerproject deze bankjes zelf ontworpen en geproduceerd.

De bankjes bestaan uit twee zetels met een tafel die is ingericht als dambord . De zelf ontworpen damschijven zijn geproduceerd met behulp van een 3D-printer.

20190503-hertenkamp-9-1024x581

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 20 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 20 mei tot en met 23 mei 2019. De start van de 10 km is elke dag van 17.30 tot 18.00 uur, de start van de 5 km is elke dag om 18.00 uur.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum