Personeeldiensten @Work BV

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Eyso de Wendtstraat 11
9291 ES Kollum


Tel: 0511-820282


info@workbv.nl
www.workbv.nl

Ben je op zoek naar werk of zoekt u een betrouwbaar uitzendbureau dat personeel voor u kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons zijn flexwerkers geen nummer, wij vinden het belangrijk dat ze een ‘gezicht’ krijgen. Hiermee bedoelen we dat dat we verder kijken dan alleen een naam, opleiding of werkervaring.

Het personeelsbestand van @WORK Personeelsdiensten is de laatste jaren behoorlijk uitgebreid. Waar eigenaar Rommie Woudstra in 2007 alleen begon, is het Friese uitzendbureau inmiddels uitgegroeid tot een bureau met 7 dames en 4 heren verdeeld over twee vestigingen.

Onze intercedenten zorgen er dag in dag uit voor dat de juiste match wordt gemaakt tussen de flexwerkers en opdrachtgevers. Hierdoor worden er iedere dag gemiddeld 380 werknemers gedetacheerd voor meer dan 100 opdrachtgevers!

Ons team
Nuchter, energiek, no nonsense, een paar kernwoorden die de kracht van @WORK Personeelsdiensten onderbouwen. Enthousiaste medewerkers die dagelijks met veel enthousiasme klaar staan voor zowel uitzendkracht als opdrachtgever.

AGENDA

Zaterdag 18 Juli

Zomerprogramma 2020

Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek in het historisch centrum van Kollum.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum