Bar Dancing Paradiso Bar

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Voorstraat 65-A
9291 CE Kollum


Tel: 0511 451 212


info@paradisobar.nl
www.paradisobar.nl

Openingstijden

Maandag 19:00 uur
Dinsdag 14:00 uur
Woensdag 14:00 uur
Donderdag 14:00 uur
Vrijdag 14:00 uur
Zaterdag 10:00 uur
Zondag 14:00 uur

De discotheek is iedere laatste zaterdagen van de maand open vanaf 23:00 uur (na 03:00u geen toegang meer en ID altijd verplicht! Toegang vanaf 16 jaar)

Discotheek Paradiso Bar is iedere laatste zaterdag van de maand geopend. Met de beste DJ’s en live muziek in het café. Zaalhuur is mogelijk. Naast zaalverhuur en catering in de Paradiso leveren wij ook catering service op locatie. Van een eenvoudig buffet tot een volledig verzorgd evenement.

Café ‘De Koornbeurs’ is al jaren een begrip in Kollum en omstreken. In het café kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Maar ook voor een potje Darts of Biljart. Ook beschikken we over eredivisie voetbal en worden belangrijke sporttoernooien live vertoond. Het café is voorzien van airco en er is gratis wifi beschikbaar.

Menu kaart
Naast een snelle (borrel) hap en een goed getapt biertje beschikken we ook over een kaart met heerlijke plates en broodjes.

Terras
Zomers is het op ons, van royale parasols voorziene, terras goed vertoeven. Er is dan een uitgebreide drankenkaart met onder andere heerlijk fris wit en rosé bier.

AGENDA

Zaterdag 18 Juli

Zomerprogramma 2020

Ondernemersvereniging HIM Kollum presenteert het zomerprogramma van 2020 met vijf weken lang op de zaterdag een leuke act of muziek in het historisch centrum van Kollum.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum