Montagebedrijf Veenje

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Singelweg 7
9291 ML Kollum


Tel: 0511 452 322


montage.veenje@gmail.com
www.kunststofkozijnen-veenje.nl

Het verbouwen of renoveren van uw woning is niet zomaar iets. U wilt natuurlijk dat dit goed en vakkundig gebeurd. Dan denkt u aan goede, degelijke materialen en producten en uiteraard goede kennis en vakkundige montage is ook van groot belang. U wilt toch zeker na uw verbouwing of renovatie willen genieten van de producten en er een goed gevoel bij hebben.

Dit alles kan met Veenje Kunststof Kozijnen. Veenje Kunststof Kozijnen is een expert op het gebied van kunststof kozijnen. Daarnaast is het mogelijk dat Veenje bij u langs komt om een u te adviseren over de mogelijkheden. Uiteraard is dit advies geheel vrijblijvend.

AGENDA

Donderdag 07 Januari

Welkom in Kollum

In Kollum is altijd wat te doen! Door de aanhoudende coronacrisis zijn er momenteel geen georganiseerde activiteiten, maar stil zitten is er niet bij! Iedereen is welkom en ervaar wat Kollum te bieden heeft!

Gelukkig 2021

Gelukkig 2021

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum