Kapsalon Johan

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Voorstraat 95,
9291CE Kollum


Tel: 0511-451175


info@kapsalonjohan.nl
www.kapsalonjohan.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8:30 - 18:00 uur
Woensdag: 8:30 - 18:00 uur
Donderdag: 8:30 - 18:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 21:00 uur
Zaterdag: 8:30 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Mijn naam is Johan van der Meer. 15 jaar geleden nam ik de sprong om mij zelfstandig te vestigen als kapper. Mijn vriend Geert van der Schaaf had toenertijd al 10 jaar lang een kledingzaak in Kollum: ‘t Nauw Steegje, we hebben de zaak opgesplitst in twee gedeelten. Een kleding- en kappersgedeelte. Dit werd een groot succes. In een prachtig oud pand wat vroeger de naam Gerbozalen droeg.

Na negen jaar bij de kledingszaak in te hebben gezeten, werd de kapsalon te klein. Om die reden zijn we verhuisd naar een groter pand aan de voorstraat 95 in Kollum.

Ons motto is: ‘kwaliteit en gezelligheid’ en volgens onze klanten zijn we in beiden heel goed geslaagd. De koffie staat altijd klaar op onze grote stamtafel.

  • Medewerkers: De stylistes in onze kapsalons zijn: Janneke Tienstra, Klasina Veerman, Gea Wielstra, Tea de Vries, Matty Zijlstra en Johan van der Meer.
  • Waar? In het mooie groene dorp Kollum, in de pas gerenoveerde Voorstraat waar het altijd gezellig winkelen is.
  • Acties: Wij gebruiken in onze salons speciale spaarkaarten. Tegen inleveren van een volle spaarkaart ontvangt u 9 euro korting op een behandeling naar keuze.

AGENDA

Zaterdag 17 Juli

Kollum culinair!

17 juli 2021 wordt er door de ondernemersvereniging HIM in Kollum een gezellige streekmarkt georganiseerd, Kollum culinair! Hier zullen de lokale winkeliers en verschillende andere standhouders hun heerlijke producten aanbieden. Hierbij moet u denken aan een lekker visje, diverse kruiden, jam, worst, pinda's, kaas, groente en meer! Ook zullen er diverse oude ambachten uitgeoefend worden op de Voorstraat. Dit alles onder live muziek van de Harry G blues band en Popkoor.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum