Pijnacker Aannemingsbedrijf BV

Terug naar homepagina

Contactgegevens

Phaesmaweg 15
9291 NB Kollum

Postadres:
Postbus 11
9290 AA Kollum


Tel: 0511-451464
Fax: 0511-452291

info@danielpijnackerbv.nl
www.danielpijnackerbv.nl

Wegenonderhoud, bestratingen, rioleringen, grondwerk en beschoeiing: Bij Aannemingsmaatschappij Daniël Pijnacker BV kunt u er zeker van zijn dat uw opdracht op professionele wijze wordt voorbereid en uitgevoerd.

Vijf generaties Pijnacker hebben dynamiek gebracht in de bedrijven die nu samen de Pijnacker groep vormen. Gestart als timmerbedrijf rond het jaar 1890, is Daniël Pijnacker BV uitgegroeid tot meerdere gespecialiseerde bedrijven.

Vooruitstrevendheid, kwaliteit en veiligheid in onze bedrijven resulteren in optimale dienstverlening aan u als opdrachtgever. Flexibiliteit, slagvaardigheid en kwaliteit zijn de bedrijfskenmerken waardoor u zich thuis voelt bij Daniël Pijnacker BV.

Bij Daniël Pijnacker BV bent u geen nummer en hebt u te maken met mensen die hart voor uw zaak hebben. Vakkundige en gediplomeerde medewerkers en luisterend naar uw wensen. Ook wanneer de praktijk eens afwijkt van de theorie.

Juist door de korte beslissingslijnen binnen onze organisatie kunnen we dan snel reageren, waardoor vertraging in de uitvoering van uw opdracht kan worden voorkomen.

AGENDA

Vrijdag 13 Augustus

Jaarmarkt Centrum Kollum

Tot onze grote spijt gaat het zomerprogramma i.v.m. de maatregelen omtrent corona niet door. Alleen de jaarmarkt gaat wel door, zonder entertainment (Bertus Sipma). De grote bingoshow gaan we wederom online doen, de exacte datum is nog niet bekend.

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum