Bakkerij A.J. van der Bijl de beste speculaasbakker van Fryslân

Terug naar homepagina

Bakkerij A.J. van der Bijl de beste speculaasbakker van Fryslân

Geplaatst op: 15-10-2020

KOLLUM – In de categorie ‘speculaas met amandelen’ en in de categorie ‘speculaas zonder amandelen’ is Bakkerij A.J. van der Bijl uitgeroepen tot winnaar van Friesland. De uitslag van de speculaas keuring van bakkersgroothandel Beko is deze week bekend gemaakt. Door de organisatie is er gezocht naar mogelijkheden om binnen de geldende regels, op een veilige manier de keuring te laten plaats vinden. De bakkers konden twee dagen lang op verschillende plaatsen hun speculaasproducten inleveren en afgelopen donderdag en vrijdag heeft, geheel corona-proef, de keuring plaats gevonden. De speculaas werd beoordeeld door een consumenten- en een vakjury op o.a. eerst indruk, smaak, verpakking, brosheid, eeteigenschap, prijs/kwaliteit verhouding etc.

Dit jaar is er een recordaantal van maar liefst 369 inzendingen binnen gekomen. Volgens bakker Auke-Jacob is de brosheid het geheim wat ervoor gezorgd heeft dat ze de beste van Friesland zijn geworden. De speculaas met amandelen werd in 2019 ook al uitgeroepen tot beste van Friesland. Een geweldige prestatie van het team van Bakkerij A.J. van der Bijl waar ze super trots op zijn. Uiteraard zijn deze heerlijke prijswinnende speculaasje in alle winkels van Bakkerij A.J. van der Bijl verkrijgbaar.

foto-prijsuitrijking

© Eigen foto

AGENDA

Moederdag staat weer voor de deur! Reden genoeg voor ondernemersvereniging HIM uit Kollum om de traditionele Moederdag actie te herhalen. Wie wil jij verrassen met een heerlijk en rijk gevuld ontbijt?

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2021 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum