Kollumer Feest Commissie zoekt collectanten

Terug naar homepagina

Kollumer Feest Commissie zoekt collectanten

Geplaatst op: 03-07-2024

KOLLUM – De Kollumer Feest Commissie gaat van 15 tot 23 juli 2024 voor het eerst collecteren. Dit gaan we doen, door langs deuren te gaan om te collecteren voor festiviteiten 2024/2025 tijdens de Kollumer Kaasdagen & het Bouwvakfeest in Kollum. Met uw bijdrage kunnen we de buiten festiviteiten blijven organiseren en veelal gratis toegankelijk houden.

De Kollumer Feest Commissie is voor een belangrijk deel afhankelijk van de inkomsten uit sponsoring. De laatste jaren lopen de kosten toch wel flink op. Met de extra opbrengst van deze jaarlijkse collecte hopen wij voor nu en toekomst ook nog leuke activiteiten te kunnen houden.

Als je wilt opgeven als vrijwilliger om tussen 15 tot 23 juli 2024 een collecte wijk binnen Kollum te lopen, dan kun je je hier opgeven.

Meld je aan via info@beleefkollum.nl of bel met 0640258004

AGENDA

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 22 tot 24 augustus 2024.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum