Kollum zoekt standhouders voor “Kerstmarkt”

Terug naar homepagina

Kollum zoekt standhouders voor “Kerstmarkt”

Geplaatst op: 28-11-2023

KOLLUM – Voor vrijdag 15 december is ondernemersvereniging HIM op zoek naar standhouders voor de Kerstmarkt in Kollum. Van 13.00 tot 20.00 uur is het “Kerst” in het centrum van Kollum! Niet een standaard kerstmarkt, maar een kerstbeleving voor jong en oud waarbij alles kerstsfeer uitstraalt. Diverse sfeervolle kerstkramen worden ingericht als verkoopstalletjes, welke samen de markt vormen.

Standhouders kunnen een kraam huren voor 25,- euro. Ook lokale initiatieven zijn bijzonder welkom. Dus heb je een leuke creatieve hobby en wil je jou producten graag aan het publiek tonen en verkopen, kom dan als standhouder naar de kersmarkt Kollum. Opgave kan via Maaike de Vries via 0630152089 of mail naar info@beleefkollum.nl

Daarnaast is er nog veel meer te beleven, zo is er ook de Balanza’s Lichtjes Tocht met de start bij Balanza Beweegcentrum en de finish op het Maartensplein, zijn er een groot aantal kerst figuranten, Dweilorkest Wodkapel, Amusementskoor “Haven in zicht” uit Burum, Popkoor de Sangersjongers uit Oudwoude, brassband Wilhelmina, en op de Wallen ligt weer een prachtig skûtsje aangemeerd.

Gelijk een extra koopavond in Kollum op de vrijdagavond 15 december 2023 van 13.00 tot 20.00 uur. De middenstand van Kollum pakt groots uit en maakt er een beleving van voor het hele gezin!

AGENDA

Activiteiten van Bibliotheek Kollum in november. Alle activiteiten zijn gratis! En je hoeft niet lid te zijn van de Bibliotheek, iedereen is welkom. Voor sommige activiteiten moet je je opgeven, want dan is er maar beperkt plaats.

Kerstmarkt Kollum

Kerstmarkt Kollum

December actie!

December actie!

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2023 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum