Bouwvakfeest Kollum 2022

Terug naar homepagina

Bouwvakfeest Kollum 2022

Donderdag 18 Augustus

KOLLUM – Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 18 tot 20 augustus 2022. De start is donderdagmiddag om 13.00 uur met een grandioze openingsact op de brug. Daarnaast is er een grote rommelmarkt en een kindermarkt, aangevuld met een poppenkast theater, Clown Bassie Jr. en een springkussen voor de kinderen. Donderdagavond is er een fietstocht, wandeltocht, brommertocht en suppen! Aansluitend komt een top40 band tot de late uurtjes de stemming er in brengen op het grote hoofdpodium op de Voorstraat.

Vrijdag is van 10.00 tot 17.00 uur de traditionele bouwvak braderie weer worden gehouden, grootser dan ooit. Ook de mega foute bingoshow komt terug en dit keer niet online! Vanaf het grote podium wordt het een groot bingo spektakel met weer schitterende prijzen, beschikbaar gesteld door de HIM leden. Bingokaarten zijn deze hele week gratis beschikbaar bij de HIM winkeliers bij elke aankoop. De bingo start om 19.30 uur! Na afloop zorgt Moonlight Drive in Show ervoor dat we met zijn allen ‘nog lang nog niet naar huis’ willen!

En dan de zaterdags; In de ochtend beginnen we met een heerlijk ontbijt op de Voorstraat, en voor de jeugd is er op de brede reed een voetbalclinic. Middags zijn er verschillende spellen voor de kinderen en komen diverse troubadours het centrum opvrolijken! Om 17.00 uur gaat het horecaplein open en gaan DJ Maarten en De Doelleazen tot in de late uurtjes alles op de kop zetten! Gegarandeerd feest!!

Dus…… Net stinne, mar Hinne!!

AGENDA

Donderdag 18 Augustus

Bouwvakfeest Kollum 2022

Ook dit jaar wordt de bouwvak in Kollum weer spetterend afgesloten met een driedaags grandioos feest voor jong en oud! Het Kollumer Bouwvakfeest wordt gehouden van 18 tot 20 augustus 2022.

Bouwvakfeest 2022

Bouwvakfeest 2022

#TROTSOPKOLLUM

#TROTSOPKOLLUM

© Foto: Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2022 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum