40e editie Midzomertoernooi Kollum

Terug naar homepagina

40e editie Midzomertoernooi Kollum

Maandag 17 Juni

KOLLUM – Met trots kondigt de Kollumer Tennis en Padelclub de 40e editie van het Midzomertoernooi aan, dat plaatsvindt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juni 2024. Al sinds 1983 wordt dit gezellige toernooi georganiseerd rond de langste dag van het jaar. Tweemaal kon het evenement niet doorgaan vanwege Covid-19, dit jaar belooft een bijzondere editie te worden.

Het toernooi, beroemd om de traditioneel vers gebakken broodjes hamburger speciaal, heeft zich al verzekerd van meer dan 170 deelnemers. De toernooiorganisatie streeft naar meer dan 200 deelnemers. Bij dit aantal zal het toernooi starten in het voorweekend op zaterdag 15 en zondag 16 juni. De hoogste categorieën in zowel tennis als padel zijn goed bezet, wat garant staat voor aantrekkelijk spel en veel kijkplezier voor de toeschouwers. Dit jaar valt het Midzomertoernooi samen met het EK voetbal. In de kantine zal een groot scherm aanwezig zijn zodat deelnemers en toeschouwers niets hoeven te missen van de voetbalwedstrijden.

Inschrijven kan via toernooi.nl (sluitingsdatum 1 juni) voor zowel tennis als padel in de categorieën 4 t/m 9. Voor tennis zijn er de onderdelen HE, DE, HD, DD, GD en de 30+ categorieën 6 en 7, en voor padel de onderdelen HD, DD en GD. Er wordt in poules gespeeld. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, iedereen is welkom. Voor elke deelnemer is er een leuke attentie. Schrijf je nu in en doe mee aan de gezellige 40e editie van het Midzomertoernooi in Kollum!

AGENDA

Met trots kondigt de Kollumer Tennis en Padelclub de 40e editie van het Midzomertoernooi aan, dat plaatsvindt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juni 2024. Al sinds 1983 wordt dit gezellige toernooi georganiseerd rond de langste dag van het jaar.

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum