Win vrijkaarten voor RadioNL Drive in Show

Terug naar homepagina

Win vrijkaarten voor RadioNL Drive in Show

Geplaatst op: 06-09-2017

KOLLUM – Op vrijdagavond 29 september 2017 staat weer gezellige meezing avond op het programma in de feesttent aan Sylsterryd in Kollum. Op het grote podium staat voor jullie RadioNL Drive in Show en Rintje Kas!! Voor 22.00 uur gratis entree, daarna € 10,-.

De RadioNL Drive-in Show is de roadshow van het populaire radiostation RadioNL. Tijdens de show wordt er Nederlandstalige muziek gedraaid door een RadioNL DJ en worden er diverse give aways uitgedeeld aan het publiek. Één groot meezing feest voor jong en oud!!

Rintje Kas, bepakt en bezakt met gitaar, stem en een lekkere bassdrum klinkt het of er een complete band staat te spelen. Alles is puur en live en recht voor z’n raap. Met z’n zeer breed repertoire zet hij in een mum van tijd de tent op z’n kop. Smartlappen, achtergrond, goud van oud, rock ’n roll, top 40… niets is deze Troubadour te gek!

Via onze Facebook pagina kunt u vrijkaarten winnen!! Hoe? Deel en like!!

oktfest-poster-vrijdag

AGENDA

Woensdag 27 September

Kermis

Van woensdag 27 september tot zaterdag 30 september 2017 staat weer een gezellige kermis opgesteld in Kollum. Dit alles vind weer plaats op het Maartensplein.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2017 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum