Sinterklaas intocht Kollum

Terug naar homepagina

Sinterklaas intocht Kollum

Geplaatst op: 12-11-2018

KOLLUM – Sinterklaas en z’n Pieten komen zaterdag 17 november om 13.30 uur aan in Kollum. De pakjesboot zal dit jaar aanmeren bij de Driepuntsbrug achter MeckamaState. Door werkzaamheden is de intocht op de Ooster- en Westerdiepswal dit jaar niet mogelijk. Bij de Driepuntsbrug zal burgemeester Bilker, de Sint en een groot aantal zwarte Pieten van harte welkom heten. Dit alles met muzikale medewerking van Chr. Brassband “Wilhelmina”.

Aansluitend stapt de Sint in de trein om in optocht naar de Voorstraat te gaan. Daar vinden elf activiteiten plaats, met als thema de Elfstedentocht. Alle kinderen krijgen een stempelkaart en kunnen deze laten stempelen bij de verschillende activiteiten. De volle stempelkaart kan bij de finish worden ingeruild voor een mooi cadeau. De activiteiten worden verzorgd door een groot aantal sportverenigingen uit Kollum, met hulp van de “Fryske Elfsteden Pieten”.

Tot ongeveer 15.00 uur is er groot feest in het centrum met verschillende spelletjes, knutselen, disco, op de foto met Sint en Piet en nog veel meer… Laat je maar verrassen en kom het samen met Sinterklaas en zijn zwarte pieten vieren!!

001 poster intocht kollum

AGENDA

Zaterdag 17 November

Intocht Sinterklaas

Sinterklaas en z’n Pieten komen zaterdag 17 november om 13.30 uur aan in Kollum. De pakjesboot zal dit jaar aanmeren bij de Driepuntsbrug achter MeckamaState. Tot ongeveer 15.00 uur is er groot feest in het centrum met verschillende spelletjes, knutselen, disco, op de foto met Sint en Piet en nog veel meer… Laat je maar verrassen en kom het samen met Sinterklaas en zijn zwarte pieten vieren!!

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum