Seniorenmiddag met Griet Wiersma

Terug naar homepagina

Seniorenmiddag met Griet Wiersma

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Zaterdagmiddag was er in Meckama State in Kollum een Seniorenmiddag met een prachtig optreden van Griet Wiersma. Georganiseerd door Oranjecomité Kollum. Het was een gezellige middag met meezing liedjes van vroeger. Griet Wiersma had een breed repertoire waar de bewoners van Meckama State in belangstellenden met veel enthousiasme van hebben genoten.

Griet Wiersma was aanwezig en is al jaren bekend als de zangeres van het Friese lied. Naast het zingen van de bekende traditionele Friese liedjes, zong Griet ook eigen geschreven liedjes waaronder het zo bekende “Frysk Hynder”. Daarnaast werden hilarische typetjes vol humor ten tonele gebracht zoals Japke- Taksi. Het oranjecomité kon terugzien op een geslaagde middag voor bewoners en belangstellenden.

20190427-seniorenmiddag-Meckama-20-1024x683

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 23 Maart

Activiteiten afgelast

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. In het hele land zijn vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Een onzekere en zware tijd voor veel mensen en bedrijven. Ook voor het organiseren van evenementen zijn het onzekere tijden. De volksgezondheid staat op nummer één. Daarom hebben wij als verenigingen en stichtingen in onderling overleg geconstateerd dat we helaas alle geplande evenementen tot tenminste 1 september moeten cancelen.

koopavond tijdelijk tot 20 uur

koopavond tijdelijk tot 20 uur

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2020 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum