Seniorenmiddag met Griet Wiersma

Terug naar homepagina

Seniorenmiddag met Griet Wiersma

Geplaatst op: 30-04-2019

KOLLUM – Zaterdagmiddag was er in Meckama State in Kollum een Seniorenmiddag met een prachtig optreden van Griet Wiersma. Georganiseerd door Oranjecomité Kollum. Het was een gezellige middag met meezing liedjes van vroeger. Griet Wiersma had een breed repertoire waar de bewoners van Meckama State in belangstellenden met veel enthousiasme van hebben genoten.

Griet Wiersma was aanwezig en is al jaren bekend als de zangeres van het Friese lied. Naast het zingen van de bekende traditionele Friese liedjes, zong Griet ook eigen geschreven liedjes waaronder het zo bekende “Frysk Hynder”. Daarnaast werden hilarische typetjes vol humor ten tonele gebracht zoals Japke- Taksi. Het oranjecomité kon terugzien op een geslaagde middag voor bewoners en belangstellenden.

20190427-seniorenmiddag-Meckama-20-1024x683

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Donderdag 15 Augustus

Paalzitten in Kollum komt terug!!

Na zeven jaar is het “Paalzitten” weer terug in het centrum van Kollum. Paalzitten Kollum wordt georganiseerd in de laatste week van de bouwvak van 15 tot 17 augustus 2019 met een boordevol programma.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum