Rubberbootmissie & Kollumer Tenten Tour

Terug naar homepagina

Rubberbootmissie & Kollumer Tenten Tour

Geplaatst op: 02-09-2017

KOLLUM – Zaterdag was al weer de laatste dag van Wet’n Wild in Kollum met een goed gevuld programma. Er werd gestart met een puzzeltocht voor basisschoolkinderen van 10.00 tot 12.00 uur. Na afloop was er muziek, wat lekkers en een prijs. ’s Middags startte de befaamde Kollumer Tenten Tour weer! In zes tenten werd het toegestroomde publiek vermaakt door allerlei artiesten.

Ook was Kollum afgelopen zaterdag het toneel voor de Rubberbootmissie, met als thema “Twaalfstedentocht”. Ooit was Kollum bijna een stad geweest. Kollum had dus bijna onderdeel geweest van de… 12 steden ipv de bekende 11 steden. Dit moet uiteraard hersteld worden! Tientallen rubberbootjes, luchtbedden, zwembaden en alles wat maar opblaasbaar is, deed hier aan mee. Compleet met stempelposten, koek en sopie, en alles wat maar met een winterse Twaalfstedentocht te maken heeft! Met schitterend weer werd het een mooie tocht!

Vanaf 17.00 tot 21.00 uur is er live muziek. Daarna sluiten we drie dagen feest af met ons Horecaplein en een liveband op podium.

AGENDA

Maandag 28 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 28 mei tot en met 31 mei 2018. De start is elke dag om 18.00 uur op het Maartenplein.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum