Raderwerk Kollum een plaats van ontmoeting

Terug naar homepagina

Raderwerk Kollum een plaats van ontmoeting

Geplaatst op: 01-11-2018

KOLLUM – Sinds donderdag 27 september is de ontmoetingsruimte van Kollum open en inmiddels zijn er verschillende activiteiten geweest. Met deze activiteiten geven we mensen de kans om elkaar te ontmoeten! De eerste VIP-avond is 26 oktober geweest en was een groot succes! We hebben samen Syrische gerechten gegeten en een quiz gedaan. De volgende VIP-avond is vrijdag 30 november en wordt ook weer samen met vluchtelingenwerk georganiseerd. Dit keer gaan we Hollandse gerechten proeven. Natuurlijk bent u hier ook van harte welkom.

Naast deze avonden hebben we iedere woensdagmiddag een warme maaltijd voor maar €2,50. Om de twee weken is er op donderdag een activiteit tussen 14.00-16.00, georganiseerd door diverse instanties. Tot slot is er iedere derde woensdagmiddag van de maand het Repair Café.

Voor meer informatie over o.a. de activiteiten kun een kijkje nemen op de Facebookpagina van Raderwerk Kollum, langs komen in de winkel of bel/mail 0511-700204 / ontmoetingsplekkollum@werkpro.nl.

Culturele avond 26 oktober

AGENDA

Maandag 20 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 20 mei tot en met 23 mei 2019. De start van de 10 km is elke dag van 17.30 tot 18.00 uur, de start van de 5 km is elke dag om 18.00 uur.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum