Prijzenregen bij Decemberactie

Terug naar homepagina

Prijzenregen bij Decemberactie

Geplaatst op: 28-12-2018

KOLLUM – Vanaf 1 december maakten alle bezoekers van winkels aangesloten bij de ondernemersvereniging Kollum kans op mooie prijzen. Er waren maar liefst 40 prijzen ter beschikking gesteld. Van diverse tegoedbonnen tot zelfs een vliegreis naar Londen! De inleverton moest dagelijks worden geleegd in verband met de grote belangstelling qua deelname.

Uit de vele inzendingen trok de notaris de prijswinnaars. Deze winnaars zijn reeds geïnformeerd en de prijzen zijn opgehaald. De winnaars van de eerste zes prijzen waren donderdagavond 27 december aanwezig in de Korenbeurs

De 6e prijs was voor fam Stelpstra
De 5e prijs was voor fam Bosma
De 4 e prijs was voor dhr. Groendijk
De 3 e prijs was voor mevr. Henstra
De 2e prijs was voor dhr. Veenstra

En de 1e prijs, een volledig verzorgd weekendje Londen werd gewonnen door de Fam. Dijkstra uit Buitenpost. Iedereen veel plezier met de gewonnen prijzen!

20181227 prijs him (6)

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Maandag 20 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 20 mei tot en met 23 mei 2019. De start van de 10 km is elke dag van 17.30 tot 18.00 uur, de start van de 5 km is elke dag om 18.00 uur.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum