Optocht Sint Maarten in Kollum

Terug naar homepagina

Optocht Sint Maarten in Kollum

Geplaatst op: 12-10-2019

KOLLUM – Doe jij ook weer mee aan de gezelligste Sint Maarten optocht van het jaar? Haal je lampion maar alvast te voorschijn… Vaste traditie in Kollum is de lampionnenoptocht, zo ook dit jaar weer. Met heel veel gekleurde lampjes, kinderen, ouders, belangstellenden en natuurlijk muziek! En na afloop voor de kinderen wat lekkers!!!

De lampionnenoptocht is op maandag 11 november 2019. De start is om 17.00 uur vanaf het parkeerterrein voor MeckamaState aan de Tjerk Hiddesstraat. In optocht, met voorop een grote draaiorgel, gaan we richting het centrum, over de Voorstraat om te eindigen op het parkeerplein bij de Scapino. Hier krijgen alle deelnemende kinderen een lekkere traktatie!! Komen jullie ook?
Meer info op www.beleefkollum.nl

poster sint maarten 2019

AGENDA

In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken op vrijdag 25 oktober 2019 de meest enge karakters tijdens de horrortocht van Kollum. Een griezelige tocht met een gezellige afterparty! Het thema van deze eerste spokentocht is “The Clinic”.

Intocht Sinterklaas 2019

Intocht Sinterklaas 2019

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum