Oldtimer Show tijdens Drakenbootfestival

Terug naar homepagina

Oldtimer Show tijdens Drakenbootfestival

Geplaatst op: 13-01-2018

KOLLUM – Op zaterdag 09 juni 2018 vindt voor de zesde keer in Friesland het Jumbo Drakenbootfestival plaats in Kollum. Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival aantrekkelijk maakt voor deelnemers én toeschouwers. Ieder jaar is het genieten bij het Drakenbootfestival aan de oevers van het Kollumer Kanaal.

Tijdens het drakenbootfestival is er naast het Open Fries Kampioenschap Drakenbootvaren nog veel meer te doen in het centrum van Kollum. Zo is er een braderie, kindermarkt, kinderspelen, muziek en vertier. Ook is er dit jaar weer een Oldtimer Show.

Oldtimer Show
Vorig jaar kwam een aantal oldtimers naar Kollum, maar door dat het in de ochtend regenachtig was, bleven ook vele bolides thuis in de garage. Reden genoeg om dit jaar opnieuw een oldtimer show te organiseren, en dan nu, als het even kan, met mooi weer!! Alle oldtimers zijn welkom, zoals auto’s, tracktoren, vrachtwagens, motoren en brommers. De Oldtimer show is op zaterdag 09 juni 2018 van 13.00 tot 17.00 uur in Kollum. Deelname is gratis. Opgave vooraf is wel gewenst, dat kan door middel van een mail naar info@drakenbootfestivalkollum.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en soort voertuig. Graag tot ziens op zaterdag 09 juni 2018!!

Het drakenbootfestival Kollum wordt georganiseerd door Het Plaatselijk Belang Kollum, Activiteiten Platform Kollum (APK), Gemeente Kollumerland C.A. en De Ondernemersvereniging HIM.

DSC_0065

AGENDA

De KAT spilet op freed- 8 maart en sneontejûn 9 maart yn Kollum it blijspul ‘Klontsjes’ fân Jan Schokker. Aanvang 20.00 oere.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum