Geslaagde doortocht van Keep them Rolling in Kollum

Terug naar homepagina

Geslaagde doortocht van Keep them Rolling in Kollum

Geplaatst op: 05-05-2018

KOLLUM – Ruim 60 originele legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog waren zaterdag 05 mei 2018 in het centrum van Kollum te zien. Vereniging “Keep them Rolling” maakte die dag een toertocht door Noordoost-Friesland met om 11.45 uur een static show op de Voorstraat in Kollum. De voertuigen waren zoveel mogelijk authentiek aangekleed zoals de voertuigen die in de april dagen van 1945 deze regio bevrijden.

Voor deze gelegenheid was de Voorstraat op Bevrijdingsdag geheel versierd met de Nederlandse drie kleur. Het rijdende museum van Keep them Rolling werd ontvangen door Dweilorkest Wettertoerkapel en volksdansgroep Eastergoa Skotsers uit Burgum. Publiek kwam er in grote getale op af.

Dit evenement werd georganiseerd door Ondernemersvereniging HIM en Vereniging Plaatselijk Belang Kollum.

image1

© Foto: Age-Harm Hilboezen

 

AGENDA

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd tot het bijwonen van de JAARVERGADERING die gehouden zal worden op woensdag 20 maart 2019 om 20.00 uur in De Colle, Kerkstraat 4 te Kollum.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum