Legervoertuigen Keep them Rolling op 5 mei in Kollum

Terug naar homepagina

Legervoertuigen Keep them Rolling op 5 mei in Kollum

Geplaatst op: 12-04-2018

KOLLUM – Ruim 60 originele legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog komen zaterdag 05 mei 2018 naar het centrum van Kollum. Vereniging “Keep them Rolling” maakt die dag een toertocht door Noordoost-Friesland met om 11.45 uur een static show op de Voorstraat in Kollum. De voertuigen zijn zoveel mogelijk authentiek aangekleed zoals de voertuigen die in de april dagen van 1945 deze regio bevrijden.

Voor deze gelegenheid zal de Voorstraat op Bevrijdingsdag geheel worden versierd met de Nederlandse drie kleur. Het rijdende museum van Keep them Rolling zal worden ontvangen door Dweilorkest Wettertoerkapel en volksdansgroep Eastergoa Skotsers uit Burgum. Publiek is natuurlijk welkom en krijgen diverse kortingsbonnen van vele HIM leden uitgereikt.

Let op, 13.15 uur vervolgt Keep them Rolling hun rondrit en gaan de oude legervoertuigen weer weg!! Volksdansen en dweilorkest speelt nog wel even door! Dit evenement wordt georganiseerd door Ondernemersvereniging HIM en Vereniging Plaatselijk Belang Kollum. Tot ziens op Bevrijdingsdag in Kollum!!

20150505 JB Bevrijdingsoptocht Kollum 014

AGENDA

Woensdag 25 April

De Kollumer Katdagen

Van woensdag 25 april 2018 tot en met zondag 29 april staan de jaarlijkse Kollumer Katdagen weer gepland. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld voor iedereen

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2018 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum