Koningsdag Kollum

Terug naar homepagina

Koningsdag Kollum

Geplaatst op: 27-05-2019

KOLLUM – Koningsdag ligt al weer een paar weken achter ons. Het bestuur van het “Oranje Comité Kollum” kijkt terug op een zeer geslaagde dag! Ook al werkte het weer niet altijd mee, alle programmaonderdelen zijn door gegaan en succesvol afgerond. Vanuit diverse mensen en organisaties hebben wij lovende reacties gekregen en daar doen we het voor.

Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en daarom grote dank voor alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast ook dank aan alle bewoners en bedrijven van Kollum die ons financieel hebben ondersteund. Het bestuur is inmiddels uitgebreid met 3 leden, maar mocht je ook plaats willen nemen of interesse hebben voor een functie in het bestuur neem dan contact met ons op: oranjecomitekollum@gmail.com

Wij zijn inmiddels ook al weer voorzichtig bezig met het programma voor 2020, het jaar waarin ook weer de optocht met versierde wagens staat gepland. Denk hier vast al over na met je buurtvereniging, familie, vriendenclub, vereniging, club etc. en houd onze berichtgeving via de site (www.oranjecomitekollum.nl) en sociale media in de gaten.

AGENDA

Vrijdag 13 September

Zeevrouwen de Musical

Op vrijdag 13 september speelt om 14.00 uur op het Maartensplein in Kollum het openluchtvoorstelling ‘Zeevrouwen de Musical’

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum