Informatie-avond Salomon-Het Kollumer Oproer

Terug naar homepagina

Informatie-avond Salomon-Het Kollumer Oproer

Geplaatst op: 02-01-2019

KOLLUM – Lijkt het je geweldig om mee te werken aan het spektakel Salomon-Het Kollumer Oproer komende zomer? Zie je jezelf al figureren in de voorstelling? Meezingen met het koor? Helpen als parkeerwacht? Bouwen aan het decor? Mensen de weg wijzen? Of kostuums naaien?

We hebben straks ontzettend veel mensen nodig voor allerlei verschillende taken, die meer of minder tijd vragen. Dus voor bijna alle enthousiaste vrijwilligers zit er wel iets bij. Voor de amateur-artiesten geldt dat ze veel tijd kwijt zullen zijn aan het repeteren, en dat ze de gehele repetitieperiode en alle voorstellingen aanwezig moeten kunnen zijn. Dat vraagt behoorlijk veel…

Het werk aan decor en kostuums zal juist in de maanden voorafgaand aan de voorstellingen gedaan moeten worden. En de parkeerwachters, BHV-ers en gastvrouwen/heren zullen juist weer op de voorstellingsdagen zelf aan het werk zijn…

Over al deze zaken willen we alle vrijwilligers graag informeren op dinsdagavond 29 januari om 20.00 uur in de Maartenskerk, Voorstraat 39 in Kollum. Ook vertellen we dan meer over de audities voor de amateurs, de repetitieperiodes, de speeldata en de reserve speeldata. Ben je erbij? Dan heel graag even een mailtje naar info@kollumeroproer.nl met in de subject: ik kom 29 januari.

Mensen die zich nog niet als vrijwilliger hebben aangemeld via het formulier op de website, verzoeken we dit alsnog te doen. Zo hebben we straks van iedereen dezelfde informatie. Het formulier vind je hier: https://www.kollumeroproer.nl/organisatie/vrijwilligers/, en invullen is zo gebeurd. Alvast bedankt!

We hopen jullie de 29e allemaal te zien!

20181128 JB Kick-off Kollumer oproer 014

AGENDA

Maandag 20 Mei

Avondvierdaagse Kollum

Ook dit jaar wordt in Kollum weer traditioneel de avondvierdaagse gehouden. Dit wandelevenement vindt plaats van 20 mei tot en met 23 mei 2019. De start van de 10 km is elke dag van 17.30 tot 18.00 uur, de start van de 5 km is elke dag om 18.00 uur.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum