Heropening Outlet Kollum

Terug naar homepagina

Heropening Outlet Kollum

Geplaatst op: 22-03-2019

KOLLUM – Woensdagochtend 20 maart om 10.00 uur zijn de deuren van de Outlet Kollum weer open gegaan. De openingshandeling werd verricht door Jan Friso Alkema, opleidingsmanager ROC Friese Poort. Deze winkel is een samenwerking tussen ROC De Friese Poort Dokkum en diverse ondernemers is verhuisd naar de Voorstraat 83 in Kollum.

Er werd gezocht naar een nieuwe locatie en deze is gevonden naast Ter Stal en tegen over de Blokker. Na een periode van verbouwen en inrichten gaan de deuren weer los! Er is een bijzonder sfeervolle winkel ontstaat met wederom een enorme brede keuze aan artikelen. Al heel wat jaren is deze winkel een begrip in het centrum van Kollum en niet meer weg te denken. Een uniek project, een winkel volledig gerund door studenten van R.O.C. De Friese Poort.

Tevens een samenwerking tussen diverse ondernemers in Kollum. Outlet Kollum is een initiatief van 8 winkeliers in Kollum (Blokker, Bruna, Buiten Gewoon Mooi, Gewoon Knus, Stoer en eigentijds, Leffel Sportwear 100 % voetbal, Numan en Sake Store) in samenwerking met ROC Friese Poort, vestiging Dokkum. Studenten uit het tweede- en derde leerjaar van de opleidingen Handel van de vestiging Dokum runnen de Outlet store.

De studenten zorgen niet alleen voor de verkoop van de producten, maar ook voor het etaleren van de producten in de fysieke en online outlet store. Met de slogan ‘Waar leerlingen ondernemers kunnen zijn’ bent u weer van harte welkom vanaf woensdag 20 maart om 10.00 uur!

20090320-Outlek-4-1024x581

© Foto: Sake Beerstra / rtvnof.nl

AGENDA

Op 4,5,6,7 en 8 juli 2019 vindt op het Maartensplein te Kollum ’s avonds een uniek spektakel plaats gebaseerd op het zogenaamde Kollumer Oproer uit 1797.

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollumerland bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2019 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum